Geen producten (0)
 

OH-25 Conditioner

€ 13,50 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

 

LECOL CONDITIONER OH25 TOEPASSING

Lecol Conditioner OH25 is een onderhoudsproduct geschikt voor parket en houten vloeren welke behandeld zijn met LecolVL96 olie. Daarnaast is Lecol conditioner OH25 geschikt om te gebruiken op parket en houten vloeren welke behandeld zijn met hardwax olie, echter is de witte variant, de Lecol conditioner wit OH25 hiervoor niet geschikt.
Ook is Lecol conditioner OH25 niet geschikt voor UV geoliede vloeren of vloeren welke behandeld zijn met lak.
 

LECOL CONDITIONER OH25 GEBRUIKSAANWIJZING

Indien uw parket of houten vloer licht verontreinigd is, kunt u Lecol conditioner OH25 gebruiken in combinatie met een katoenen doek. U bedrenkt  de doek met Lecol conditioner OH25 en wrijft dit licht uit op de vloer. Lecol conditioner OH25 heeft dan zowel een gereinigende als ook een voedende werking.
Is uw parket of houten vloer erg vervuild dan kunt u Lecol Conditioner OH25 gebruiken tijdens een machinale reiniging met behulp van een boenmachine, bijvoorbeeld de Floormac PE 300 . U besprenkelt de vloer rijkelijk met Lecol conditioner OH25, vervolgens boent u het vuil los met behulp van een groene pad onder de boenmachine.
Vervolgens dient u het residu van de vloer op te nemen met schone doeken, daarna kan de vloer nog één maal dun behandeld worden met Lecol conditioner OH25.

Het behandelen van uw vloer met Lecol conditioner OH25 past u 5 tot 12 keer per jaar toe, afhankelijk van de gebruiksintensiviteit. Naast deze periodieke onderhoudsbeurten kunt u de vloer wekelijks onderhouden met Lecol clean OH49 
Lecol conditioner OH25 alleen verwerken bij kamertemperatuur, zorg voor een goede ventilatie en zorg dat zowel huisdieren als personen tijdens de behandeling niet in de te bewerken ruimten aanwezig zijn.
 

LECOL CONDITIONER OH25 WAARSCHUWING

Bij gebruik van dit product ontstaan licht ontvlambare dampen. Open vuur, roken en hete lampen worden daarom ook ten strengste afgeraden. Goede ventilatie in de ruimte is erg belangrijk. Daarnaast moeten elektrische apparaten die heet worden als ze aanstaan, op tijd uitgeschakelt worden zodat ze koud zijn als u de Lecol conditioner OH25 gaat gebruiken. Na gebruik de verpakking goed dicht doen en gesloten bewaren. Product ook niet door de afvoer spoelen. De gebruikte doeken in dichte verpakking of onder water bewaren, er bestaat een gevaar van zelfontbranding door het gehalte aan drogende oliën.

LECOL CONDITIONER OH25 EIGENSCHAPPEN

Lecol conditioner OH25 bestaat uitsluitend uit natuurlijke grondstoffen, het product wordt gebruikt om geoliede vloeren na te behandelen.
De hoeveelheid te gebruiken Lecol condition OH25 hang af van de vuilheid van de vloer. Bij normaal gebruik bedraagt de hoeveelheid ca. 1 liter per 100m².
Het duurt 5 - 12 uur totdat Lecol conditioner OH25 droog is, voor volledige doorharding duurt het 2 dagen (48 uur).
Lecol producten altijd in de originele verpakking gesloten bewaren.

Lecol Conditioner OH25 is verkrijgbaar in naturel en wit.

Ook interessant

€ 10,80