Geen producten (0)
 

OH-41 Easy Polish

€ 8,60 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

LECOL EASY POLISH OH41 TOEPASSING

De Lecol Easy OH41 is te gebruiken op alle gelakte vloeren. Het product is matglanzend en antislip, ook kan de Lecol Easy Polish OH41 erg goed tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen afstotend, veegvast.

LECOL EASY POLISH OH41 GEBRUIKSAANWIJZING

Voordat u het product aanbrengt op de ondergrond, moet het zuiver, droog, stof en vet- wasvrij zijn. De wat oudere vloeren moeten van te voren eerst heel goed gereinigd worden met Lecol Remover OH45. Om ervoor te zorgen dat ze helemaal schoon, vet- en wasvrij zijn. Daarna zou u het gelijk moeten naspoelen met schoon water.
Voor bescherming van een nieuwe laklaag (na 14 dagen): Lecol Polish OH41 Extra mat niet verdund op een volledige droge vloer tegelijkertijd met een zuiver doek zonder pluisjes of een speciale polishverdeler opbrengen. Puur om ervoor te zorgen dat er geen vormen van plassen en het ontstaan van schuin en luchtbelletjes te zien worden.

LECOL EASY POLISH OH41 UITVOERIG

Als de Lecol Easy Polish OH41 Extra mat dof wordt of er ontstaan loopvlakken, kunt u een volledig of gedeeltelijk nieuwe laag niet verdund aanbrengen. Het kan ook worden verdund met water in een verhouding van 1 : 5 of 1 : 10. U moet nooit te veel water gebruiken en neem het overige ook gelijk op.
LET OP: Laat de vloer volledig drogen en niet nawrijven.

LECOL EASY POLISH OH41 EIGENSCHAPPEN

Droogtijd: Per laag: ca. 30 minuten.
Materiaalverbruik: Hangt er vanaf wat voor ondergrond het is: ca. 30 ml/m².
Na gebruik gelijk spoelen met schoon water.
De behandelde vloer reinigen met Lecol Clean OH49

Ook interessant

€ 10,80