Geen producten (0)
 

OH-45 Remover

€ 8,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

LECOL REMOVER OH45 TOEPASSING

Lecol Remoer OH45 is een reiniger voor sterk vervuilde vloeren, te verdunnen met water. Ook is dit product te gebruiken voor het verwijderen van oude polishlagen. Een groot voordeel van dit product is dat het ook sterkverdund als reiniger gebruikt kan worden.

Lecol remover OH45 is geschikt voor alle waterbestendige vloeren, m.u.v. asfalt. Lecol Remover OH45 kan door zijn lage pH-waarde (geconcentreerd 7) ook gebuikt worden voor linoleum.

LECOL REMOVER OH45 GEBRUIKSAANWIJZING

Grondreiniger: Het onderhoudsmiddel 1:3 tot 1:5 met warm water verdunnen, dit is afhankelijk van de vervuiling en de dikte van de laag. De vloer dient in gedeelten bewerkt te worden en het opgeloste vuil dient afgenomen te worden voordat de Lecol Remover opgedroogd is. Naspoelen met water.

Tussendoorreiniger: Simpelweg de vloer afnemen met een doekje door ca. 100-200 ml Lecol Remover aan een emmer toe te voegen.

LECOL CLEAN REMOVER OH45 UITVOERIG

Om het te onderhouden kunt u voor gelakte houten vloeren Lecol Anti-Slip OH47,Lecol Easy Polish OH41, Lecol Easy Polish OH41 Extra mat of Lecol Master Polish V6gebruiken. U heeft zo te zien veel keus met welk product u de houtenvloer gaat onderhouden. Voor extra uitleg over het product, kunt u op de product naam klikken of wij willen telefonisch uiteraard ook extra uitleg geven.

LECOL CLEAN REMOVER OH45 EIGENSCHAPPEN

  • De droogtijd bij dit product is niet van toepassing.
  • Grondreiniger, 2-3 liter in een emmer met warm water voor 50-100m².
  • Tussendoor reiniger, 100-200 ml. in een emmer water voor 100m².
  • Wateroplosbaar oplosmiddel, geurstoffen, niet-ionische tenside en bindmiddel
  • Geconcentreerd 7

 

Ook interessant

€ 10,80