Geen producten (0)
 

V-6 Master Polish Het alternatief voor Croko

€ 17,90 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 155-88
Omschrijving

LECOL MASTER POLISH V6

De slijtvaste beschermingslaag voor alle gelakte parketvloeren Productbeschrijving: Algemeen Oplosmiddelvrije polish op basis van speciaal gemodificeerde waterige polyurethaan acrylaat dispersies. De Leha Master Polish V-6 is verkrijgbaar in een matte of glanzende versie. Eigenschappen De polish voorziet de vloer van een hoog elastische beschermingsfilm, is zeer goed bestendig tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen afstotend en is veegvast. Toepassing Is geschikt voor alle gelakte parketvloeren. Prijs is voor 1 Ltr. verbruik 1 Ltr/35m2.

LECOL MASTER POLISH V6 UITVOERIG

De droogtijd voor Lecol Master Polish V6 bedraagt ca. 30 minuten. Het materiaalverbruik is afhankelijk van het soort ondergrond: ca.30ml/m². 1 liter kan gebruikt worden voor 30-35²/laag. Het reinigen van de gebruikte gereedschappen is heel gemakkelijk: Direct na gebruik spoelen met zuiver water. De behandelde vloer reinigen met Lecol Clean OH49.

GEBRUIKEN VAN LECOL MASTER POLISH V6

Aanbrengen op een schone ondergrond met een zuivere pluisvrije en vochtige doek. Heeft u een oude vloer? Dan moet deze eerst grondig worden gereinigd met Lecol Remover OH45, zodanig dat de vloer absoluut schoon, vet- en wasvrij is. Vervolgens met zuiver water afspoelen. Doordat de ondergronden zo veelzijdig zijn dient een proefvlak uitgevoerd te worden en op verbintenis getest. Als u de Lecol Master Polish V6 aanbrengt op een volledig droge vloer moet dat wel gelijkmatig gaan met een schone en vochtige doek zonder pluizen of een speciale polishverdeler.

Om vormen van plassen en het ontstaan van schuim en luchtbelletjes te voorkomen.

LET OP: Laat de vloer volledig drogen en niet nawrijven!

 

Ook interessant

€ 10,80