Geen producten (0)
 

Vloeibare was wit

€ 10,40 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

LECOL VLOEIBARE WAS TOEPASSING

De was is geschikt voor alle vloeren die bestand zijn tegen oplosmiddelen, zoals parket- en andere houten vloeren, linoleum en steenhout. Lecol vloeibare was is beschikbaar in de varianten geel, wit en bruin. De bruine was geeft uw vloer een donkere tint. Na behandeling van uw vloer met Lecol vaste was is uw vloer volop belastbaar en heeft het een mooie hoogwaardige glans.

LECOL VLOEIBARE WAS GEBRUIKSAANWIJZING

Voordat u de Lecol vloeibare was opbrengt, dient de vloer eerst grondig schoon gemaakt te worden, zodat deze helemaal vuil-, vet- en vlekvrij is. U brengt de was aan op een droge vloer met een doek, verstuiver of een speciale wasverdeler. de Lecol vloeibare was goed uitwrijven met een doek en ca.  20 minuten laten drogen. stevig boenen met boenblok of boenmachine. U weet wanneer de parketvloer aan een nieuwe laag was toe is, als u op de vloer wrijft met een doek, en er geen glans ontstaat. Na een wasbeurt is uw vloer weer mooi glanzend en goed geïsoleerd.

LECOL VLOEIBARE WAS WAARSCHUWING

Bij gebruik van dit product ontstaan licht ontvlambare dampen. Open vuur, roken en hete lampen worden daarom ook ten strengste afgeraden. Goede ventilatie in de ruimte is erg belangrijk. Daarnaast moeten elektrische apparaten die heet worden als ze aanstaan, op tijd uitgeschakelt worden zodat ze koud zijn als u de Lecol vloeibare was gaat gebruiken. Buiten bereik van kinderen houden. Het is belangrijk dat u voorzichtig bent met het vernietigen van gebruikte doeken of pads.

LECOL VLOEIBARE WAS EIGENSCHAPPEN

Lecol vloeibare was geeft uw vloer een mooie glans, onderhoudt, reinigt en beschermt uw vloer. Dit product kan op alle vloeren gebruikt worden die bestand zijn tegen oplosmiddel. Het materiaalverbruik is ongeveer 1 liter Lecol vloeibare was per 80m².

Ook interessant

€ 10,80