Geen producten (0)
 

OH 35 Powerwax geel

€ 16,60 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

LECOL POWER WAX OH35 VASTE WAS TOEPASSING

Lecol Power Wax OH35 is een hoogwaardig, oplosmiddelhoudende pasta-achtige hardwas. Dit product is te verkrijgen is de kleuren geel en wit.
Voor alle parketvloeren die waterafstotend zijn. Lecol Power Wax OH35 beschermt, onderhoudt en reinigt vloeren. Dit product is geschikt voor vloeren die veel belopen wordt en ook nog eens met een mooi glans effect. De pasta is erg gemakkelijk om in en uit te wrijven. Ook vult het de poriën en is zeer duurzaam. Vlekken, vocht en vuil hebben hierdoor nauwelijks kans.

 

LECOL POWER WAX OH35 VASTE WAS GEBRUIKSAANWIJZING

Voor het aanbrengen van de Lecol Power Wax OH35, dient u eerst de vloer volledig te reinigen met Lecol Wax Remover OH34, om de oude wax eraf te halen. Als u dat grondig heeft gedaan, kunt u met de Lecol Power Wax OH35 de nieuwe wax aanbrengen. Heeft u dit goed gedaan, dan is uw vloer weer slijtvast en heeft ook nog eens een mooie volle uitstraling.

LECOL POWER WAX OH35 VASTE WAS WAARSCHUWINGEN

U kunt de vloer ook wekelijks onderhouden, dat moet gedaan worden met Lecol Wax & Clean OH32. Wilt u de vloer intensief reinigen of hardnekkige vlekken verwijderen, dan kunt u de vloer behandelen met Lecol Wax Remover OH34 of de Lecol Intense Cleaner OH27.


LECOL POWER WAX OH35 VASTE WAS EIGENSCHAPPEN

De droogtijd is ca. 15 – 30 minuten.
Het materiaalverbruik is ca. 2 kg. Lecol Power Wax OH35 per 100 m2.
U hoort het aan te brengen met een witte pad of een pluisvrije katoenen doek.
 

Ook interessant

€ 10,80